© 2018 Minden jog fenntartva

A CSAPAT

​HAUER SZILVIA

"Közgazdász és környezetvédő háttérrel indultam, évekig zöld civil szervezetek munkáját segítettem projektvezetőként. Az ökofalvak témájában végzett több éves kutatásom, és hazai és külföldi ökofalvaknál tett látogatásaim alatt kezdtem a közösségek működését mélyrehatóbban vizsgálni, és közösségfejlesztéssel foglalkozni.

2013-tól hátrányos helyzetű fiatalokkal dolgozó szervezeteknél és ifjúságsegítő szakemberekkel tevékenykedek trénerként. 2015-ben kezdtem el egyetemi pszichológiai tanulmányaimat, majd a Vadaskert Gyermekpszichiátrián kamaszokkal foglalkoztam egy éven keresztül.

Jelenleg esélyegyenlőségi és ifjúságsegítő szervezeteknek dolgozom, csoportvezetésben többek között a drámapedagógia és a tapasztalati tanulás módszerét alkalmazom."

PETHES ADRIENN

"Művelődésszervező, film-videokultúra szakirányú végzettségem van. 2014-ben, Írországi hazaköltözésünket követően közösségi összefogásban indítottuk útjára az egykori elhanyagolt szakszervezeti üdülőt Agárdon , melyet civil közösségi térré és ifjúsági szálláshellyé alakítottunk.

Több hazai és nemzetközi projektet bonyolítottam, feladataimat helyi és térségi hálózati keretek között látom el. Alapítványi munkám meghatározó eleme közösségi kezdeményezések támogatása, generálása, több szervezet és informális csoport munkájának támogatása. Rendezvényszervezőként a térségben 3 éve debütált Velencei-tavi Ütős Fesztivál főszervezőjeként, a Cselekvő Közösség kiemelt projekt közösségfejlesztő mentoraként dolgozom.

Elsődleges munkafelületként a közösségépítést, közösségi kezdeményezések támogatását, hálózati munkát jelölném meg."

​HUSZTI LÁSZLÓ

"Művelődésszervezőként és zenészként dolgozom, elsősorban Veszprém megyében. Nem-formális pedagógiai módszerekkel foglalkozom, ütőhangszeres és ukulele oktató vagyok. Munkámhoz köthető az ’Ukulele – Tanulj vele!’ módszer kidolgozása, mely a nemzetközi ’Ukulelefication of education’ hazai képviselete.

Közösségfejlesztés mellett ifjúságsegítőként dolgoztam Mobilitás Észak-alföldi Regionális Irodájában, a debreceni Mezon Ifjúsági Irodában és Ifjúsági Házban.

2000 óta számos nemzetközi ifjúsági programot koordináltam, elsősorban zenei területen.

Közösségi szemlélet, hátrányos helyzetű fiatalok bevonása és a zene általi nevelés áll munkám középpontjában."

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now